Categories

Qué es el moneder

Què és el moneder?

Amb el moneder pagaràs el preu just, ni un gram de més. En fer la teva primera compra, El Mercat a Casa activarà el teu moneder. Així et retornarem petites diferències de preu d'aquells productes que no aconsegueixin el pes estimat. El saldo del teu moneder et permetrà també pagar petites variacions per excés de pes d'alguns productes.

Què és el Pes estimat?

Alguns productes poden variar el seu tamany i pes en funció de l'origen o temporada. A diferència d'altres botigues online que augmenten el preu perquè no pesen els productes, El Mercat a Casa passa per la balança totes les teves compres al pes. Així pagues el preu exacte sense que perdis un gram!

Però i si he pagat de més?

Si en pesar els teus productes al Mercat no arriben al pes estimat que has pagat, et tornem la diferència en el teu moneder.

Puc perdre el saldo del meu moneder?

El saldo del teu moneder està associat al teu compte de client. Sempre que facis les teves compres com a client registrat disposaràs del saldo.

Puc comprar amb el saldo del moneder?

El petit saldo del teu moneder, està destinat a les petites diferències de preu en pesar els aliments frescos. Tan si sobran com si falten uns centims, quadrem la compta amb el moneder.

Puc recuperar el saldo del meu moneder?

Pots recuperar el saldo integre del moneder quan volguis. Pero no oblidis que tenir saldo al moneder es imprescindible per a fer compres de productes al pes, ja que es el mètode per quadrar el teu ticket de compra definitiu. Per recuperar el saldo has de contactar amb El Mercat a Casa mitjançant el formulari de contacte i indicar-nos el teu num. de compte per que poguem fer-te una transferència per l'import del moneder. No pots recuperar imports parcials del saldo del moneder.

Puc recarregar el moneder?

Sí. Si no tens saldo suficient, pots recarregar el moneder desde la cistella de compra adquirin una recàrrega i fer el pagament com si fos un article més. Les recàrregues no es consideran vendes i per tant, no estàn subjectes a l'iva.

Quin saldo he de tenir?

El teu moneder ha de disposar com a minim d'un saldo del 10% de l'import dels productes al pes que compris.